torsdag 25 november 2010

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.

Nu blir det dagens "thirty days"
och det är "det här åt jag idag".
Frukost - nybakt baguette med sallad & gottgott.
Lunch - Biff Buengjong (stavning) med potatismos
Middag - Kyckling & Nudlar
Smått och gott - Några chokladbitar, russin
och x antal clementiner.
Det är vad jag ätit idag och så mycket mer
lär det inte bli, om inte x antal fler clementiner!

sista dagen..

Sista dagen på praktiken imorgon, känns lite konstigt faktiskt. Jag vill faktiskt inte lämna Mandred och de andra där, visst jag gillar inte alla. Men det har varit fyra underbara veckor där, men mycket skratt och även en del tårar, men det är så det ska vara. Nu ligger jag i sängen och vill kolla på Bonde söker fru på tv4play, men det funkar inte!? Det suger lite faktiskt tycker jag. Istället funderar jag på att gå upp och fixa med blomman och så som jag ska ha med mig till praktiken imorgon som tack för att jag fick vara där (bild på de kommer senare). 
Igår efter praktiken åkte jag till mitt hjärta för att ha lite veckomys med honom så jag inte längtar ihjäl mig tills nästa gång vi syns. Vi gjorde inte allt för mycket, åt Wienerschnitzel som jag hade med mig från praktiken och så kollade vi på tv, sen var det nästan dags att åka hem igen för att han skulle träna. Jag längtar redan efter honom igen och antagligen syns vi i helgen, annars blir jag ledsen.. 
ligger och myser med älsklingens tröja :$

♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Jag missade dag tre igår, för att jag inte satt något vid datorn så istället kommer den idag! Lite senare kommer även dag fyra, men först dag tre.
Min föräldrar: Ja, mina föräldrar relativt unga jämför med många andras föräldrar. Min mamma heter Maria och kallas även för Mimmi är 41år och är lärare på Älvängeskolan F-2 där hon har en förskoleklass. Min pappa heter Mikael och kallas för Gust är 43år och jobbar som snickare på Trampenad Bemanning. De är två helt underbara personer och jag älskar de något enormt mycket. Även trots att jag och pappa inte alltid går ihop lika bra som jag och mamma gör så funkar det alltid bra. När det gäller att få saker och ting är de helt olika på den delen, när man är och handlar med t.ex. mamma så får jag oftast det jag vill ha men inte när jag handlar med pappa. Istället får jag pengar av pappa när jag ber om det eller om jag kommer hem med något som jag handlat för mina egna pengar, visst det låter bortskämt men det går väldigt mycket i perioder hur jag handlar. 
bild lånad av mamma&pappa'