torsdag 16 juni 2011

ledsen

just nu är jag ledsen. Exakt så här ledsen som på bilderna..

kallt...

Ååh vad jag gillar att idioterna har stängt av vårat varmvatten så jag inte kan duscha nu.. Det är ju så kul att gå till jobbet med fett hår och så, japp japp.. Jag hatar vatten just nu, speciellt kallt vatten! Tack och så, nu ska jag tjura lite till innan jag kommer få bråttom och byta om, och så..

4e bilden – En bild på någon i din klass.

Jag får ny klass till hösten och därför vet jag inte vilka jag går med. Så därför får det bli en bild på min gamla klass, dock är det bilden från ettan!

onsdagsmys & torsdagsjobb

Ååh jag känner mig så duktig.. Trots att jag jobbar, så har jag vänt på dygnet, inte okej. Dock har jag inte jobbat idag (onsdag), men imorgon (torsdag) jobbar jag, men som tur va är det kväll då. Det är faktiskt rätt skönt att jobba kväll ibland med, att bara strosa runt på Ullevi och inte göra så mycket, det gillar jag. Imorgon är det ju Sverige - Mexico, damernas VM-kval eller något? Så den ska jag jobba på, trevligt!
Ikväll har jag träffat lite nytt folk, eller ja två personer. Två jättegoa tjejer från Frölunda! Det blev grill och mys med de två och Elin i Fiskebäck. Grill, mys, musik, prat och bad för min och Elins del.