måndag 1 februari 2010

det är okej va?

Det är okej att sakna sin gamla klass va?

oskars dop

Bilder från Oskars dop finns nu på bildbloggen!

duschen väntar

Just nu har jag massa bilder på min kamera, men jag har inte haft någon ork till att lägga in dem på datorn och det har jag inte nu heller. Så ni får fortsätta att stå ut utan bilder. Nu ska jag duscha, och sen gå och lägga mej.

mamma 41år!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det mammas födelsedag!
Gammalbild från i våras (-09)

skolan&stan

Kom hem från skolan och stan för en stund sedan. Just nu sitter jag och äter lite mat - grönsaker, bulgur, tacochips och guacamle. Mums säger jag bara, det är riktigt gott. Jag ska börja byta ut ris, potatis och pasta mot bulgur, det är mycket godare. Men hur länga det blir så, det vet jag inte. Det bästa med bulgur är att man kan äta det både varmt och kallt. Idag i skolan har vi haft tema då, och temat var alla hjärtans dag. Hur det gick för min grupp kan ju diskuteras.. Jag jobbade iallafall med Isabella Wendel, Emma Mattsson, Elin B, Viola och Lucia. Efter skolan åkte jag in till stan en snabbis med Rebecca Wilund och kollade i concan. Hittat en rätt snygg mössa jag tänkte köpa, men nja jag vet inte..

godmorgon!

Nu har jag vaknat efter ett antal timmars sovande. Direkt när jag la mej i sängen igår somnade, och så ringde petter och väckte mej när jag sov.. Men men.. Som de flesta har märkt så svarar jag inte på sms, det är på grund av att mina gratis sms är slut och mina pengar också, så vill ni få tag i mej så får ni ringa. Nu ska jag snart dra mej till skolan och ha tema tag.