fredag 2 mars 2012

take me as I am

Jag vill bara skrika, gråta och slå, för det plågar mig så otroligt mycket. Samtidigt som det gör så otroligt ont inom mig att se det så blir jag så himla äcklad. Sliskigheten äcklar mig, för jag vet hur det funkar. Jag vill inte veta av det. Mitt hjärta svider, magen vänder sig ut och in. Jag mår bättre av att inte veta något.
Har du känt känslan av att få en kniv rakt i ryggen? Så känns det inom mig, eller som om att någon sliter och drar i mina tarmar och inre organ. Ska det verkligen kännas så här?
Och mitt hjärta? Ja det ska vi egentligen inte ens prata om, men när vi ändå är igång. Så ja, det bultar och slår som det ska, antar jag? Men om kvällarna blir det värre, när allt omkring mig försvinner och tankarna kommer igång. Ja, då svider det otroligt mycket och jag vill bara slita ut mitt hjärta. Lägga hjärtat i sängen här bredvid mig och ta en kniv och dela det. Dela mitt hjärtat på mitten, med kantiga kanter, som en sån där fin bild på ett krossat hjärta du vet? Sen vill jag sova bredvid det och fälla mina tårar och ge dig alla mina tankar. För med ett trasigt hjärta behöver inte tankarna alltid gå till rätt saker, för med ett trasigt hjärta går saker och ting fel och det gör ont. Just nu gör det ont.
Mitt hjärta svider, ögonen bränner av smärta och kinderna är våta. Tårarna rullar ner för mina redan våta kinder, droppar ner på mina bröst och blöter dem. Ner över hjärtat som är krossat. Jag vill bara somna in nu och vakna upp och så ska allt vara bra.
Jag mår faktiskt egentligen bra, riktigt bra om jag ska vara ärlig. Men nu, denna kvällen känns det faktiskt lite jobbigt. Men som sagt egentligen mår jag bra och är jättelycklig. Lyckligare än på länge, tror jag? Fast det beror ju på hur man ser det. Oavsett hur man ser det och när jag var lycklig senast, så spelar det väll ingen roll? För just nu är jag lycklig och det är väll huvudsaken?
Jag har en vecka kvar i skolan, sen 8 veckors praktik och sen är det nästan dags för studenten. Jag har underbara vänner som får mig att skratta och må bra varje dag i skolan, även om det kan kännas jobbigt och tungt. Hemma i samma hus faktiskt, har jag min allra bästavän som nästintill känner mig innan som utan. Jag är lycklig trots kvällar som denna!

vårkänslor eller vårsmärtor?

Usch jag mår inte alls bra just nu.. Har jätte ont i magen med kramper så det känns som om att jag ska spy samt att jag har jätte ont i huvudet. Sov på soffan mellan halv åtta och nio ungefär då mamma väckte mig och tyckte det var bättre att jag gick och la mig. Så nu ligger jag i sängen och plågas, dock hade jag tänkt att sova nu och hoppas på att smärtorna är borta tills morgondagen då det blir mys i Lindome med mina fina tjejer och alkohol! Bortsett från det var det en lugn och skön dag i skolan, mycket skratt som vanlig och härliga vårbilder. Det hemska provet jag pratat om, var inte så hemskt trots att det var på en hel kurs och tacka gudarna för det!