lördag 23 april 2011

fixfix

Fyfan vad jag älskar detta vädret, det finns inga ord för det! Jag ska strax hoppa in i duschen och sen fixa mig för att åka och äta middag hos kusinerna i Lindome (visst, de bor inte hemma längre, men det är ändå till kusinerna i Lindome och kommer alltid att vara). När vi ätit och så, så tar jag troligen pendeln hem till Göteborg igen för att träffa Elin och spendera kvällen med henne och det gillar vi!

Dag 10 – Ett jobbigt ögonblick

Oj, det finns många olika jobbiga ögonblick, så det är faktiskt svårt att välja ett jobbigt.. Men det får något bli hösten -08, våren & sommaren -09 då pappa gick igenom sin cancer period. Det var en jobbig tid tycker jag, även om jag kanske inte visade det så mycket utåt, men det tyckte jag. Jag mådde verkligen inte som bäst då, och idag är jag glad över att han klarade sig igenom det! Jag älskar dig pappa!

underbartväder

Vaknade vid åtta någon gång och sov halvkast fram till nio ungefär då jag gick upp. Strax där på kom pappa hem med nybakat bröd, sill, skagenröra och massa annat gottgott. Han hade nämligen varit och lämnat Sebbe och Linus på landvetter för de ska till Chamonix för att hälsa på en kompis som är där. Så när pappa kom hem igen blev det frukost och sen ut på balkongen och lägga sig. Kom precis in efter att ha legat ute sen tio ungefär, så låg ute en och en halv timme ungefär, underbart! Ska strax ut igen tänkte jag mig, vill man bli nått brun får man allt ligga i, eller vad säger ni?? 
Tänkte bara Gratta Linnéa som fyllde 18år igår, och Petter som blev 19år, eftersom att jag knappt satt vid datorn igår så hann jag aldrig skriva något om det igår. Men grattis sötsaker och hoppas ni hade en underbar dag igår!
Alma och Petter på lek&buslandet i höstas/vintras