tisdag 30 november 2010

dags för skolan..

Jag har inte fått skriva alls mycket på mitt AA-arbete så vi skippar det totalt istället, låter bra förutom att jag lär få IG i den kursen om jag inte börjar jobba och såå men jaja. Idag är jag lat så jag ska ta 31an till eketrä och sen ta bussen ner till skolan, det är svinkallt ute, så det är inte värt att gå till eketrä så tar bussen en hållplats, haha. Ska möta lilla Musti direkt när jag kommer till skolan och det är nice.  En lektion och sen hem igen, det låter väl som en  bra dag? Tycker iallafall jag trots att det är ovärt, men så är det ibland. Nu måste jag byta om och dra mig mot bussen strax. 

dåligt start

Mm, vem gillar inte att försova sig när man egentligen har saker att göra i skolan? Nej, inte jag iallafall och om det är värt att åka till nästa lektion vet jag inte.. Nu sitter jag och skriver några rader om varför det inte är bra att blanda vodka med energidryck, har inlämning i det idag och började för 5min sen, härligt.. 
Inatt har det varit en jobbig natt somnade inte förens tre inatt och sen har jag sovit jättedåligt och drömt massa konstiga saker, skitäckligt. Mest av allt ville jag bara ha min pojkväns närhet hos mig då, att få krypa ihop intill han och bara ligga stil och höra på när han pratar med mig.