fredag 12 februari 2010

Jag vill bara säga att jag har världens bästa familj och att jag älskar dem!

Jag kan..

Nu har vi precis ätit middag, ugnsgrillad kyckling med vitlöks- och chili-slungad pasta. Gott, gott. Jag ska strax fixa i ordning efterätten som är en kladdig kladdkaka, men jag vet inte hur kladdig den blev? Jag tror den stog inne ca två min för länge, och ja det gör mycket..

bilder

nu finns bilder från i onsdags på bildbloggen, kolla vet ja. Bilder från idag kommer senare idag, tror jag ? Eller så kommer det imorgon eller när jag kommer hem från Åre!

Händelsefull dag!?

Ja, det kan man verkligen säga. Jag har gråtit av skratt två eller tre gånger idag i skolan. Mina klasskompisar är underbara, jag älskar dem! Med mina klasskompisar menar jag både C och D. Först lektionen hade vi svenska, då vi "spelade" teater, skratta rätt mycket då ja, och börja gråta. Sen var det engelska, såg tråkig film om Johnny Cash tror jag det var?  Sen bamba, och efter bamba var det matte då jag hade tänkt att sova, men så blev det inte riktigt. Jocke och några hade kastat köttbullar på varandra i bamba, så kom Jocke på idéen att kasta köttbullar på Kristina (våran mattelärare) så ja, det gjorde han. Och förutom det så limmade Caroline ihop hans fingrar med lösnagellim(?), och även hans läppar. Så kom Kristina och skulle börja skälla på Jocke, men ja, det gick inge vidare för han kunde inte prata och efter många om och men fick han isär sina händer. Då skulle han bläddra i matteboken, så fastnade han i den. Och ja, hela klassen  (grupp ett) började asgarva och ja, jag började gåra igen, haha. Det är inte allt som hände på matten, men vist går jag i en underbar grupp? Sen på ARL skratta jag en del också och började gråta ytterligare en gång. HAHA! Så ja, denna dagen har jag fått skratta en del, och utan min klass hade jag aldrig gjort det.

no life!

visste du..
att jag vill ha - söndag nu
att min senaste kyss - var ett bra tag sen..
att min senaste kyss var med - johan
att jag lyssnar mest på - det jag känner för

 att jag pratar - svenska
 att jag inte gillar - att prata känslor..
att min första riktiga kyss - var i sjuan med robin..
att jag avskyr när folk snackar - skit.
att kärlek är - alla, på ett eller annat sätt
att jag gillar att - vara i hans närhet
att jag alltid kommer att - vara mej själv
att jag är hemligt förälskad i - :$
att sist jag grät var - idag, i skolan x2 :O

att min mobiltelefon är - cp
att när jag vaknar på morgonen - är jag ofta rätt trött..
att innan jag går och lägger mig - smsar jag alltid
att idag har jag - varit duktig
att jag just nu tänker på - hihi :$
att i kväll ska jag - ta det lugnt
att i morgon kommer jag - packa klart
att jag hoppas - han märker mej snart.