söndag 19 september 2010

min säng - iPodinlägg

Ååh, det känns riktigt skönt att ligga i min egna säng igen! Jag älskar den, inte riktigt men nästan. Det känns iallafall skönt att få ligga i min egna säng igen, det som är ännu skönare är att jag kan sova länge imorgon! Superbra tycker jag, godnatt!

mums ♥♥♥♥♥♥

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=194652665713

min prins ♥

Nervös, oro, lycka, rädsla och glädje på samma gång! Jag är nervös över att träffa dig igen, det är som de första gångerna och det är ändå inte förens imorgon vi ses igen! Jag är oroligt över hur det ska gå när vi ses igen! Jag känner en sån otroliglycka över att få träffa dig igen! Jag känner en sån rädsla över att det ska ta slut! Samt att jag känner en sån glädje över att det gått en vecka och att jag får se dig imorgon igen! Att äntligen få pussa på dig igen, känna din närhet. Jag längtar så otroligt mycket efter dig älskling! Jag älskar dig mer än något annat, Petter Jonasson!
världensbästa!

Calling all angels

Då var man hemma igen då efter att ha jobbat och så uppe i Ljungskile. Inte så kul att jobba, för jag har inte jobbat speciellt mycket. Bara jobbat frukost, alltså endast tre timmar.. Så resten av tiden har varit väldigt seg där uppe.. Men nu är jag hemma igen och är trött som aldrig förr, skönt att inte börja förens två imorgon då. Inte ens behöva ställa klockan eller något. Jag längtar tills imorgon, inte för att jag verkligen ska få sova ut, utan för att jag får träffa min Petter igen då.. Jag saknar honom så otroligtmycket, detta är jättejobbig! Allt jag önskar nu, är att allt blir bra igen!
bild från slutet av april/början av maj i hindås'