tisdag 16 juni 2009

Älsklingen kom hit en stund idag, eller ja på kvällen. Finns inte så mycket att säga, jag älskar dej och du är bäst. Imån åker jag antagligen med mamma till 421 på morran och shoppar lite, sen blir det ungdoms. med Caroline för att fixa lite grejer. Imån måste jag även hinna med att träffa Adam, så jag kan få mina pengar. I vilket fall jag ligger och kollar på gamla bilder och hittade massa fina bilder på Caroline Emelie Prytz och mej, så det ska ni allt få se några. Caroline kommer döda mej, men och? Hon säger själv att vi var snygg och att hon varit modell från när hon var liten så nu ska sanningen fram, mohahaha.
Ligger här i sängen igen skriver, det blev stan idag ändå. Idag var det Caroline som blev räddaren i nöden, antagligen hade det inte blivigt stan idag om det inte vore för henne. Jag hittade i vilket fall en bikini som jag funderar på att köpa. Jag hittar nästan aldrig något när jag väl går runt i affärer och letar, men när jag sitter hemma på nätet och letar då hittar jag massor. Varför är det så? Borde det nästan inte vara tvärtom? I vilket fall älsklingen är på väg hit nu. Så frågan är bara när han kommer? För han var tydligen på väg hem för han hade varit och cyklat, så han kommer nog snart hoppas jag.
Ligger i sängen med datorn i knät och har nyss vaknat. Idag känns det som om att det kommer bli en onödig dag, har inte planerat att göra något. Jag gillar inte dessa dagar då man bara sitter hemma inne vid datorn, usch på det. Det var nästan en sån dag igår med, jag gillar det inte. Fast älsklingen räddade dagen så det blev inte en sån dag helt, tack för det bejb. Idag vill jag in till stan och handla kläder, kläder, massor av kläder. Fast jag har ingen att åka in till stan med, och hur kul är det att gå runt själv? Nej, inte så kul. Så det får antagligen bli en annan dag eller nått liknande. Jag fick precis reda på att Emanuel kommer ner hit till Göteborg under gothia cup, inte träffat han sen i julas eller nått. Jag saknar dej din korv.