torsdag 21 maj 2009

Jag kom hem tidigare än vad jag trodde jag skulle göra idag. Så det blir ett till inlägg idag, inte ofta jag skriver tre per dag. Men det är så otroligt lätt att skriva när man är ledig och inte behöver tänka speciellt mycket på skolan, för då kan man skriva så mycket oftare och mer. Posetivt eller negativt? Erat val, jag tycker det är ganska posetivt och gött för då får man skrivit av sej all skit, och det är precis vad jag ska göra nu. Så det är bara till att välja, fortsätta läsa mina egna tankar, känslor och funderingar eller bara till att sluta läsa. Som sagt, jag bryr mej faktist inte så mycket om någon läser det eller ej. Men det vore ju ändå lite trevligt om man fick någon kommentar då och då, blir allt mer sällan nu mera, för ni suger totalt på att kommentera nu mera tycker jag allt. Ni borde skämmas och skärpa till er otroligt mycket. Och om nu ni sitter och tänker "men vad ska man kommentera då?", om ni nu sitter så, så tycker jag att ni kan kommentera vad jag kan skriva om. För det känns som mina idéer börjar ta slut, känns bara som om att jag skriver om vad som hänt under dagen och sen "dagens outfit", vore väl ändå lite roligare att läsa om något annat också? Även andras bloggar börja bli lite små tråkiga att läsa nu mera tycker jag, många som tröttnar på skrivandet verkar det som och inte skriver något roligt längre. Lite synd tycker jag faktist, för en del bloggar är riktigt bra när det verkligen står något vettigt. Som det flesta borde veta så ligger IFK i ledningen nu igen, 0-1 mot GAIS idag. Alla älskar IFK, så är det bara.
Just nu händer inte allt för mycket i min lilla värld känns det som, sitter bara och väntar på att vi ska ta bussen till torslanda. Jag lär nog inte skriva så mycket mer idag med tanke på att vi ska till Torslanda, och då kommer vi antagligen hem sent. Om jag inte skriver något ikväll när vi kommer hem, så lär jag ju skriva några rader imån åtminstonde. Idag från skillnad från igår kommer en bild på dagen outfit. Så här kommer dagens outfit:
Linne - Ullared
Shorts - Gina Tricot
Leggings - Ullared
Gick upp för ca en och en halv timme sen, kunde verkligen inte sova. Igår kväll när jag la mej så frös jag skit mycket, men sen i morse dog jag fan av värme så klarade inte av att ligga i sängen. Fast i och för sej behövde jag inte sova mer, för jag var väldigt pigg i morse när jag vaknade för en gång skull. Gick och la mej vid halv 12 igår ungefär och då hann jag knappt lägga mej i sängen innan jag fick sms, så somnade nog inte förens vid ett pgd. av att jag smsade med Johan. Det var ju inte precis det som var meningen att jag skulle göra, jag hade tänkt att lägga mej någolunda tidigt och sova. Men så blev det ju inte riktigt, men det är sånt som händer. Idag blir det inte till att göra så mycket, förutom att åka till kusinerna i Torslanda på middag. Så det blir nog snart till att fixa sej och bara ta det lugnt tills det är dags att åka. Och för den som inte vet så är det derby idag, IFK - GAIS så den ska vi också kolla på hos kusinerna. Sen så tror jag inte att det händer så mycket mer, kanske ringer Johan ikväll med om jag orkar. Med tanke på att jag inte var med honom igår, eller jo det var jag men ändå, så ska jag vara med han på måndag när han kommer hem från Malmö. Ska nog hoppa in i duschen snart hade jag tänkt mej, sen blir det antagligen datorn en stund till.