söndag 13 maj 2012

skoldags..

Jag bör verkligen sova nu, då jag ska upp till skolan imorgon, första gången på nio veckor ungefär. Lite pirrigt och så, eller inte. Längtar så sjukt mycket efter mina tjejer, även om jag träffat dem, en del mer och en del mindre, men ändå. Tidigare idag va jag som sagt i Rävlanda med Sofia och Thomas och kollade på när Madde spelade fotboll, de vann matchen med 2-1 tror jag? hehe.. Kom hem vid halv åtta tiden ungefär och efter det har det bara blivit sex and the city hela kvällen, fram tills nu då jag förflyttade mig till sängen istället! 

söndagen innan skolan...

Nu efter många om och men har jag bestämt mig vad jag ska ha på mig idag.. Efter att ha bytt kläder ca sju gånger eller något har jag valt! Det blir rätt slappis kläder idag. Jeansleggings, linne, t-shirt och tjocktröja. Jag orkar inte ha på mig något annat, ska ändå inte göra något speciellt. Bortsett från att kolla på fotboll i Rävlanda som sagt.

somliga går med trasiga skor

I torsdags träffade jag Emma och skrev på vårt projektarbete, sammanställde det och fixade med lite olika grejer. I går, fredags vill säga träffade jag Madde i stan vid ett-tiden och tog en fika för ovanligheternas skull, eller? Nej inte direkt, efter det åkte vi hem hit och kollade på machine gun preacher, riktigt bra och sevärd film! Vid sextiden begav vi oss in mot stan och vidare mot Mölnlycke där det vankades konsert i Kulturhuset där treorna från Hulebäck höll konsert. Vid tio var det dags att bege sig mot Rävlanda, men nej vi kom hem dit vid halv 12 istället för halv 11 pågrund av västtrafik. Idag har Madde och jag inte gjort allt för mycket kollat på Machine Gun Preacher igen och även En blomma i afrikas öken, två sjukt bra och hemska filmer! Vid femtiden tog jag bussen hem och Madde den mot Rävlanda, väl hemma skrev jag lite på projektarbetet, provade balklänning och träffade Elin. Nu ska jag strax sova hade jag tänkt mig, då det blir till att åka till Rävlanda imorgon igen för att kolla på fotboll och Madde med Sofia och Thomas, trevligt.