tisdag 5 april 2011

GODNATT

Ligger ner gosad i sängen nu, upp vid kvart i sju imorgon ungefär.. Usch jag ser verkligen inte fram emot det, och det brukar jag inte heller göra. Så istället för att ligga och skriva, så ska jag faktiskt sova nu. Nattinatti, kanske hinner med ett inlägg innan skolan imorgon, om inte blir det ett när jag kommer hem runt två, tre tiden ungefär!

nytt

Det har inte blivit något pluggande alls för min del än idag, dåligt dåligt.. Istället blev det för att ändra här på bloggen. Kände att det kändes lite tråkigt med svart och så.. Har ju inte ändrat sen jag och Petter var tillsammans, då jag hade bilder på oss och sånt, men det försvann när det tog slut och efter det har det bara varit svart. Så nu kände jag att det behövdes en förändring! Bild från när jag var i Kroatien sommaren 08, och jag saknar det så otroligt mycket, så det passade bra tycker jag. Och även för att jag längtar så otroligt mycket tills jag ska dit i sommar, så det får vara den bilden, ett tag iallafall tills jag fixat något annat och bättre!
jag längtar så otroligt mycket,
sol, värme, bad & bara vara!

onödigdag

Nu är jag hemma igen, efter en mycket onödig dag i skolan.. Enda vettiga som jag gjort i skolan idag är väl att läsa min bok, som jag inte ens vill läsa ut.. Så, ja så nödvändig va denna dagen! Jag hade tänkt att plugga lite nu, men först blir det att äta något tror jag, så så får det bli.
Just det, imorse när jag satt på bussen till skolan mötte jag Alle från min gamla klass. Det var verkligen inte igår vi möttes senast, så det var kul!

ba ba ba

Bara för man blir så otroligt glad av denna låten!

tisdagsmorgon

Godmorgon världen! Tråkigt väder ute, usch.. Jag är jätte otaggad för att åka till skolan, jag som ville att det skulle vara sol ute, så man kunde sitta ute på första lektionen.. Men nej. nu är det regn, och blåst, inte okej.. I vilket fall sitter jag och äter frukost, barn yoghurt och dricker juice, gott! Tar bussen till skolan om ca en halvtimme, så ska äta klart och sen gå mot bussen!
bild från vemdalen