tisdag 16 augusti 2011

Sveriges mästerkock

Men hallå! Jag hade ju nästan glömt av, eller nej. Men igår när jag kollade min mail hade jag fått mail från Sveriges mästerkock. Tror ni jag blev glad eller? Det är drygt en och en halv månad kvar tills första uttagningen och så, och jag är redan jättepepp! Och inte bara det, min Johanna har lovat mig att vara med mig där hela dagen också, det gillar vi!

daaaanmark

Som jag skrev tidigare idag åker jag ner till Johanna på fredag kväll, hur länge jag stannar vet jag inte än. Men på lördag åker vi i alla fall över till Danmark och myser runt där ett par timmar. Nu är det bestämt, så hoppas på bra väder nu bara! 

?

Vad är det som egentligen händer?
Jag fattar ingenting, men det kanske är lika bra det?

kramper

Nu var det dags igen ja, kramperna i magen är tillbaka och det är på grund av all jävla stress. Längtar verkligen tills denna veckan är slut då jag åtminstone får en vecka i lugn och ro innan skolan drar igång. Stress hit, stress dit och alldeles för mycket stress på jobbet.. Detta är inte bra för mig, och det vet jag. Jag har sovit skit kasst inatt på grund av dessa kramper, de kommer och gå och så fort man somnar till kommer det ett krampdrag så man vaknar till.. Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och försöka glömma bort kramperna ett tag iallafall. Jag har inte haft kramper sen i vintras då jag var jättestressad och det har varit skönt att inte ha känt av det alls under nästan hela våren och sommar, men så kommer det väl nu lagom tills skolan börjar.. Inte riktigt okej..