tisdag 17 augusti 2010

cry - iPodinlägg

En ilska som gör mig galen, jag står inte ut mer.. Tårarna blir bara fler och fler om kvällarna och nätterna. Jag försöker acceptera saker och ting, men allt funkar inte! Jag kan inte acceptera allt, jag klarar inte av det.. Godnatt!!

It hurts inside, and is not visible

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova, imorgon blir det upp för att jobba. Imorgon blir det att städa på Sahlgrenska på ett Bygge med Hellberg. Så nu blir det sängen för att försöka sova, om inte det så för att tänka igenom saker och ting hur jag verkligen vill ha det.. För såhär orkar jag inte ha det så länge till!

Det fanns..

Det fanns en tid då saker och ting  var annorlunda!

film nu!

Jag har inte kommit så långt med mitt filmtittande än, men nu är det dags! Ska se Adventureland, eftersom att man kära pojkvän inte vill se den med mig så får jag se din själv..

filmtajm!

Usch jag är riktigttrött idag med. Så nu får det bli till att kolla på film, vad det blir för film vet jag inte riktigt än, men förhoppningsvis någon bra. Idag är det en sån dag man får ligga hemma och kolla på film hela dagen med tanke på att det regnar massor ute..