torsdag 1 september 2011

rakt in i hjärtat

Alla känner eller vet om någon eller några som har eller har haft cancer!
Jag själv har gått igenom en period med cancer hos en person som står mig nära. En person som står mig närmre än många andra. Än idag lever han och är i denna stund frisk från sin cancer. Jag mådde dåligt över det, även om jag inte visade det utåt så mycket, men det var jobbigare än vad jag trodde det kunde vara. Denna person är min pappa och jag älskar han otroligt mycket! Utöver min far vet jag en, två och flera till som har eller har haft cancer och det är ingen rolig sjukdom, så ta vara på de ni känner som har det. Man vet aldrig när det är för sent..

22:10

Nu är jag hemma från skolan igen, skönt. Var inte speciellt pepp på att ha kök idag om man säger så, och blev ännu mindre pepp när jag väl kom till skolan.. Tur att jag har Emma och Frida i såna här stunder annars hade jag nog tagit livet av mig..
Angående mitt förra inlägg med att Petter sov, så gick jag och väckte honom strax efter det så åt vi frukost och myste framför tv'n till Hur många lingon finns det i världen. Det känns så bra att vara med dig, du gör mig så lycklig!
Nu ska jag snart gå och lägga mig för natten och sova ut, börjar ju inte förens halv 12 imorgon, så det är rätt gött. Dock går vi ju till 16, och det är inte riktigt okej.. Imorgon åker jag även till Ljungskile igen för att jobba hela helgen.

Lill-lördag igår

God morgon! Nu har jag vaknat till och så efter en kväll på Sticky igår med lite Hindåsfolk. Efter Sticky följde Petter med mig hem och sov här, vilket han fortfarande gör, söt som han är. Nu ligger jag iallafall på soffan och kollar på Snabba Cash i väntan på att plutten ska vakna, vilket kan ta ett tag till. Drog till Sticky vid åtta tiden igår, så va där vid halv nio då det börjades med en cider och sen fortsatte det men flera till och en shot, gott! 
Bild från igår när jag hjälpte elin med ett skolarbete