söndag 17 oktober 2010

Känsla utan ord

En känsla som inte går att beskrivas!

första kärleken?

Alla minns säkert sin första kärlek, sin senaste kärlek och sin nuvarande kärlek! Första kyssen? Ja, den minns iallafall jag!
Första kärleken, vilken är den egentligen? Jag vet inte vad man räknar som första kärleken. Är det från när man var liten och var förtjust i killen i klassen, som alla andra tjejer också ville ha? Eller är första kärlen när man kysser någon för första gången och det pirrar i magen? 
Jag vet faktiskt inte, min första kärlek räknar jag som Hampus, det vill säga inte min första pojkvän och inte första jag kysste. Utan första som jag hade ett förhållande med som varade i över en månad, en som jag länge kände något för och fortfarande får en pirrande känsla i hela kroppen när jag tänker över det! November -06 till Januari -07 ungefär. 
Det är så svårt att säga vem som är ens första kärlek, och jag har tänkt på det flera gånger. Har alla verkligen fått uppleva sin första kärlek ännu? Det har iallafall jag fått göra, och det är en speciell känsla!
Senaste kärlek? Ja, vad spelar den för roll? Vist, den spelar en roll. Men jag anser att första kärleken och den nuvarande kärleken spelar störst roll, iallafall för mig. Första kärleken är något man aldrig glömmer har jag hör, och ja om det är så. Så är jag glad över min första kärlek!

telefon..

Jag hatar att ringa folk jag inte känner, imorgon ska jag ringa till min APU-plats för att få reda på saker och ting inför de närmaste veckorna. Men jag är så nervös, jag vågar inte ringa. Jag har så svårt för att prata i telefon med folk jag inte känner, även en del folk som jag känner. Men men, det är bara till att göra antar jag? 

If tomorrow never comes

Jag har haft en underbar helg! I fredags kom Petter hit och sov här, så bakade vi kladdkaka och myste massor. I lördags åkte jag till Linnéa och var med henne ett par timmar, kollade in hennes lägenhet. Jättekul att ses igen, inga mer tre månader här inte. Tog bussen vid sju från henne, då jag åkte direkt till Hindås och min Petter. Blev upphämtad vid bussen, tack för det. Det är verkligen svinkallt ute nu för tiden, det är is ute nu också, usch..