lördag 27 februari 2010

Vad ska man säga?

Jag tror någon känner mej lite FÖR bra?

27 februari!

Idag tycker jag allt att vi kör på en dagens outfit:
Skor - Skopunkten
Leggings - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
T-shirt - Cubus

frukost!

Nu ska jag äta frukost och kollade på tv, sen blir det till att duscha, fixa mej och så, sen blir det till att äta middag. Sen blir det in till stan och möta Frida, för att åka hem till Sandra, där även Bella är!

Sofia Nordgren!

Jag saknar dej och tiden då vi pratade med varandra varje dag..
Plattfisk<3Blåsfisk?

dagen efter.

HAHA! Är det bara jag som tycker chips gott dagen efter också?
Jag tycker det iallafall, hihi!

flickorna från 9B!

Jag hade verkligen en underbar kväll med er flickor, synd att vi ses så sällan. Får se till att ses lite oftare tycker jag allt. Det fanns ju en hel del att snacka om igår. Det blev en hel del kackel, sång, skratt, mat och massor av kärlek. Under kvällen kollade vi även på en del bilder från 7an till 9an, en del bilder asså.. Nej, jag vet inte vad jag ska säga, men en del bilder är pinsammare än andra, så är det bra! Några av bilderna från kvällen finns på bildbloggen och mer kommer upp senare idag, för jag ska strax lägga mej och sova.

Lördag!

Okej brudar, nu taggar vi för nästa tjejkväll? Eller är det killar med? I vilket fall blir det av idag (lördag), hemma hos Sandra i Surte. Antagligen blir det då Sandra, Frida, Bella, jag och några killar? Om det blir killar vet jag inte, och isåfall vilka vet jag inte. HAHA! Jag känner att jag har koll? Men det är så det ska vara. Puss på mina flickor!
 Bild från när vi firade Bellas 16årsdag!