söndag 17 april 2011

nattinatti

Ligger i sängen nu och ska sova, det är dock väldigt ensamt här.. Hade inte varit fel med lite sällskap om man säger så. Upp vid halv sju imorgon ungefär, för att kunna vakna till och äta frukost innan bror och jag åker till jobbet. Ska städa på Ullevi både imorgon och på tisdag, så det blir allt ett par timmar nu i April också,  och pengar som kommer in strax innan jag blir 18. Nej bäst att sova nu, så man orkar upp imorgon, nattinatti!

dagens från stan

Skjorta - Kapahl
Linne - Gina Tricot
Strumpbyxor - Lindex
Converse - Stadium
Klocka - Ur&penn

ensamhet

Har precis varit och lämnat Johanna på centralen, tråkigt nog.. Fick tidigare idag reda på att jag ska jobba även imorgon, så tyvärr va hon tvungen att åka hem idag, tråkigt. Men vi syns snart igen hjärtat mitt! Idag har vi spenderat hela dagen i stan med att bara gå runt, ätit glass i solen och tagit massa snygga bilder. Gick från Nordstan till Avenyn, vidare till Vasastan, sen Haga, Järntorget och sen Linné ungefär. Så idag har vi fått en riktigt lång och skön promenad i solen med massor av skratt. Nu ska jag gå upp och fixa mat inför imorgon, då det blir jobb som sagt, tagga! Får äntligen använda mina snygga snickarbrallor igen, jag älskar dem, haha.

Dag 06 – Min bästa vän

Ja min bästa vän.. Tror jag nog ska skriva om Johanna här och nu. Johannapanna! Vi har känt varandra sen nyår, det vill säga ca fyra och en halv månad, men det känns som en evighet mer. Eller vi träffades första gången på nyår och då klickade vi direkt, så sen dess har vi pratat om allt och ingenting. Känns som vi känt varandra mycket längre än vad vi egentligen gjort! Vi bor dock ett antal mil ifrån varandra, men det gör inte så mycket, eftersom vi pratar varje dag och ses ungefär varannan / var tredje helg ändå. Jag är glad att vi träffades och fick den kontakt vi har idag, jag älskar dig hjärtat! 

söndagsmorgon

Nej men det är kul att man kan sova va? Johanna ligger bredvid mig och snarkar som en gris, söt som hon e. Idag någon gång, när Johanna vaknat till liv, när vi fixat oss och allt vad det nu än är så ska vi in till stan och spendera några timmar där.