lördag 11 december 2010

♥ Dag 16 – Min första kyss.

Min första kyss: haha ja, den kommer jag ihåg väldigt tydligen.. Den var med Robin i min gamla klass, vi var "tillsammans" eller något liknande haha. Så var han och jag hemma hos Frida min dåvarande bästa kompis, så skulle hon äta och vi satt kvar på hennes rum. Vi låg i hennes säng kramades och kollade på Sunes Jul, och så pussades vi och sen blev det en kyss. Så det var min första kyss! 
Några timmar senare skulle jag hem och då ringde jag självklart Carro min dåvarande också bästa kompis, och vi pratade och pratade tillslut fick jag sagt vad som hade hänt. Och då kom frågorna hur var det, var tungan med och blablabla! Det var sensommaren/tidigt på hösten -06!

hejdå mamma & pappa'

God morgon!
Usch känner att jag egentligen borde sova nu men kan inte, och det suger.. Imorse körde min bror våra föräldrar till Landvetter för att de ska till Spanien i en vecka med min moster och farbror, fusk jag vill också med! Tänk vad härligt det hade varit att åka utomlands en vecka nu? 
bild från spanien förra vinter. 
Igår var älsklingen och jag på liseberg och det var jättemysigt, trots att det regnade.. Tyvärr sov han inte här som det var tänkt att han skulle göra, för han har cup idag med fotbollen. Fast ikväll får jag sova med min baby igen, för jag får nämligen inte vara hemma ikväll för min bror ska ha hem massa folk.. Nu ska jag göra frukost och sen lägga mig och kolla film för att fördriva tiden!